diumenge, 30 d’agost del 2009

LITTLE TRIP TO HEAVEN (Cròniques mallorquines III)

Fa uns quants dies l'Elayne i jo vam visitar Es Cap de Formentor, una porció de terra que, sobre el mapa, s'assembla a un braç envoltat de mar a banda i banda. La carretera que s'enfila per Formentor esdevé una serp plena de corbes que, a mesura que s'avança, esdevé més espectacular a cada metre. Alguns dels penyasegats que delimiten l'illa en aquest punt són realment gegantescs, i no costa gaire deixar-se manipular per la immensitat i la bellesa d'aquest lloc, assegut en silenci amb la mirada perduda en qualsevol racó de l'Horitzó.






Algunes de les cales de Formentor tampoc tenen desperdici, com la Cala Figuera, poc transitada degut a la seva incòmode accessibilitat. Val a dir, però, que durant el més d'agost en aquesta illa els éssers humans transitem gairebé per tots els racons, i fins i tot en aquesta cala hi havia un excés de crema solar, ulleres de snorkel i matalassos multicolor.

Un dels penyasegats a vista de pajaru

Un autòcton de Formentor, de mallorquí tancat (en si mateix)

Detall de Cala Figuera, amb els guiris fora d'enquadre




P.D. Little trip to heaven (on the wings of your love) és una cançó de Tom Waits, de l'àlbum del seu debut, publicat el 1973 i anomenat "Closing time".

1 comentari:

  1. Serà una manera d'anar sabent de tu. Mallorca és realment preciós. Com l'Elaine, a qui espero que abracis de part meva quan llegeixis això.

    (Sóc la Vane)

    ResponElimina